martes, 5 de abril de 2011

Empat que no deixa satisfet a ningú.

Partit molt atractiu i amb taules finals

S’apropaven jornades decisives i la visita del Palamós, era important. Els palamosins arribaven a Figueres amb ganes de desplegar el seu bon joc i emportar-se els tres punts per tenir alguna opcíó remota d’ascens. D’altra banda, els del baix empordà es trobaven davant un Figueres que venia de derrotar el Blanenc, el passat dijous a la nit, al qual va derrotar 9-4; i que es sentia molt motivat per mantenir les esperances de poder acabar en les poscicions capdavanteres de la taula. Els primers instants de partit es presentaven molt igualats i els dos conjunts es movien molt bé tant en ataca com en defensa. La balança es decantava cap al bàndol local quan el valencià Àlex rematava des del segon pal una molt bona passada de Carrillo. Els palamosins, ho intentaven amb combinacions per banda i amb passades a pívot, però la defensa local, ho evitava de totes maneres. A falta de quatre minuts pel descans, Clapa, exercint una pressió en banda molt bona, robava la pilota a la defensa visitant i es quedava sol davant el porter que va veure com el figuerenc li etzibava un fort xut entre les cames que es colava al fons de la xarxa. Però en els darrers instants del primer temps el Palamós llançava un còrner i Javier envia un xut magistral a l’escaire de la porteria de Yassin. Tot i l’avantatge dels figuerencs, el partit estava molt igualat i resultava molt vistós i atractiu pels aficionats que van assistir a presenciar el matx. Quan només havien transcorregut cinc minuts del segon temps, una bona combinació visitant la culminaba Javeir amb un bon llançament a porteria i feia pujar l’empat a dos momentani. Les arribades es sovintejaven en les dos porteries i per uns instants el partit semblava tornar-se boig; i la Fundació aporfitava un bon contracop per avançar-se en el marcador gràcies al golas de Víctor. Els palamosins insistien en buscar l’empat però els homes de Ruiz i Abulí ho impedien amb un bona defensa i treballant molt bé les ajudes defensives. Però a falta de tres minuts perquè sonés la botzina, el visitant Èric es treia un bon llançament de la mànega que entrava ajusta al pal de la porteria figuerenca. Els darrers tres minuts, no van ser aptes per a cardíacs, i els dos conjunts empordanesos van disposar d’ocasions per sentenciar l’encontre, però el marcador ja no es mouria més. Al final, un empat que no deixa contents ni a uns ni altres.

FEF Fs-Blanenc

El passat dijous la Fundació Esportiva Figueres va disputar un dels dos partits que tenia aplaçats, en aquest cas, davant el Blanenc. Els figuerencs van ser molt superiors amb un Blanenc que en només va posar una incòmode oposició durant els primers minuts, que inclús es va trobar amb un resultat a favor. Però a mesura que passaren els minuts, els figuerencs van començar a engrasar la màquina de futsal i així arribaren els gols a la porteria del visitant Josep. Pels locals van marcar, Victor (2), Clapa, Carrillo, Alex, Ronald, Juan(3). La jugada del partit la va protagonitzar el porter local Ronald, que va marcar el cinquè gol local des de la seva pròpia àrea. Al final, nou a quatre pels figuerencs.