domingo, 8 de abril de 2012

La Selecció Catalana reacciona tard i perd davant Santa Helena

Debut de la selecció catalana a la ciutat de Figueres el passat dissabte al Poliesportiu Municipal. El combinat català s’enfrontava a una selecció desconeguda per gran part dels seguidors que van assistir a presenciar l’encontre. El joc i el saber fer dels anglesos, destacant el porter Gert i l’ala Bruno Vitorino, van sorprendre a tothom, i des del primer minut es preveia un partit difícil pels homes que dirigeix Juan Antonio Fernández. El primer temps del matx va ser el conjunt de Santa Helena qui va crear més perill i qui més va merèixer el gol. Les contres visitants eren letals i ja als primers minuts varen donar dos avisos a la porteria de Javi Martínez, fins que als nou minuts Bruno aconseguia obrir el marcador. El combinat català es va trobar amb una defensa molt ben posicionada que no deixava gairebé cap espai per crear perill. Els va costar molt als catalans crear ocasions clares, només ho van aconseguir en dos contracops que el porter Gert va evitar que acabessin en gol. Tot i així, es palpava una manca de ritme i de velocitat de circulació de pilota. S’arribava al descans amb avantatge mínim pels anglesos i tothom esperava una reacció de la selecció per fer les delícies dels aficionats que els havien vingut a donar suport. Però als quatre minuts, nou gerro d’aigua freda per un combinat català que havia sortit a la pista amb una marxa menys, i que veia com Jason ampliava l’avantatge pel conjunt visitant. Els locals hi van posar cos i ànima i van començar a crear perill i a moure més ràpid la bola, fins que a l’equador del segon temps Faisal escurçava distàncies. Els homes de Juan Antonio Fernández van començar a creure en la remuntada i quan més a prop semblava l’empat, un nou contracop el finalitzava a la perfecció Bruno, el millors dels visitants. Ja en els darrers minuts, i a la desesperada en busca de l’empat, Faisal marcava el segon gol català i tancava el marcador amb el que s’arribaria al final de l’encontre. Una vegada finalitzat, els jugadors del combinat català van voler donar una mostra d’agraïment al Front Unió per el seu suport al llarg dels quaranta minuts.

CATALUNYA: Javi Martínez, David Gallego, Eduardo Madueño, Luis Andrés, Pablo Barrio, Faisal Rais, Jaime Flores, Sergio Morales, Sergio Montero, Gabri Fargas, Víctor López, Toni Téllez.

SEL.SANTA HELENA: Gert, Ryon, Hugo, Jon, Jason, Nick, Bruno, Sinan, Joel, Demir, Immy.

Àrbitres: Canals i Brugué

Gols: 0-1,Bruno(9);0-2,Jason(24);1-2,Faisal(28);1-3, Bruno(36);2-3,Faisal(37);

Incidències: unes dues-centes persones al Poliesportiu Municipal de Figueres i presència de la Penya Front Unió que no va parar de donar suport a la selecció en tot el partit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario