La Fundació goleja a Vidreres

La Fundació és molt superior a Vidreres i s’emporta els tres punts amb golejada

Vidreres At FS: Antoni, Claudio, Agustín, Eloy, Santiago, Antonio, Manuel, Javier, Jose, Omar, Pere.

FE Figueres FS: Ronald, Birri, Carrillo, Juan, Ivan, Sergio, Víctor, Xavi, Àlex, Yashin.

Gols: 0-1, Alex(1); 1-1, Antonio(4); 1-2, Juan(5); 2-2, Jose(7); 2-3, Carrillo (12); 2-4, Ivan(13); 2-5, Víctor(23); 2-6, Alex(25); 2-7, Víctor(27); 2-8, Juan(30); 3-8, Agustín(33); 3-9, Sergio(34); 3-10, Xavi(35); 3-11, Carrillo(35); 4-11, Javier(38); 4-12, Ivan(39); 4-13, Xavi(40).

Molt bé se li posaven les coses a la Fundació el passat dissabte a la pista del Vidreres quan als vint-i-tres segons de joc el valencià Àlex obria la llauna d’una gran golejada. No obstant, un mal control en la línea defensiva propiciava l’empat del conjunt local. Però els selvatans van tenir molt poca estona per difrutar de l’empat perquè era Juan qui tornava a posar les coses al seu lloc un minut més tard. Els homes de la Fundació volien agafar el control de l’encontre, però sense poder imposar el ritme que més els convenia. Pocs minuts més tard veien com el local Jose tornava a igualar l’encontre. Passaven els minuts i el conjunt visitant s’nava fent amo del partit. A falta de vuit minuts pel descans era Carrillo qui executava magistralment un llançament de falta des de la frontal de l’àrea i donava novament avantatge per els homes de Ruiz i Abulí. A partir d’aquí els figuerencs es van anar fent amb el domini del partit, i van demostrar el seu esforç i sacrifici a la pista que potser havia faltat en la darrera jornada. L’equip es mostrava molt segur en defensa i la complicitat entre els jugadors era total. Fruit d’aquest bon treball, i només un minut més tard del tercer gol, arribava el gol d’Ivan, gràcies a una contra molt ben conduïda per Juan i que ampliava una mica més les distàncies en el marcador. Al segon temps, els jugadors de la Fundació van sortir a sentenciar l’encontre, i sobretot a no confiar-se de l’avantatge que tenien en el marcador. El treball defensiu va ser excel·lent i en atac van arribar a la porteria del porter Antoni amb molta claredat. Els selvatans van notar el desgast, i l’efectivitat dels visitants va ser clau per aconseguir una victòria molt abultada, gairebé cada dos minuts els figuerencs celebraven un gol. Es va estrenar en el segon temps Víctor, als dos minuts era Àlex qui tornava a marcar i novament Víctor feia al mateix al vint-i-set de partit. A l’equador del segon temps, Juan s’inventava un globus quan el porter estava a mitja sortida i anotava el vuitè per la Fundació; un gol molt celebrat per tota la plantilla. També hi va haver temps pels gols de Sergio, de Xavi per doble partida, de Carrilloi Ivan. Cal destacar coma fet negatiu, la lesió de Ronald que va haver de ser substituït per Yashin a falta de pocs minuts pel final. Amb els figuerencs un pèl relaxats van arribar els gols dels locals Agustín i Javier.