domingo, 23 de enero de 2011

La Fundació no en fa prou en ser superior

ALUMINIS TECMON LLAGOSTERA: Andrés, Marc, Juan Luís, Adrià, David, David I, Rubén, Raúl.

FE FIGUERES FS: Ronald, Carrillo, Juan, Ivan, Sergio, Víctor, Xavi, Alex.

GOLS: 0-1, Juan(3); 0-2, Carrillo(5); 1-2, David(9); 2-2, Rubén(20); 3-2, Marc(37); 4-2, David(40).

Derrota certament dolorosa la que va patir la Fundació a la pista del líder, el Llagostera. Els figuerencs van posar el bon joc, la intensitat i en resum, el control del partit però també van cometre errades que van convertir-se en regals pels jugadors del llagostera. Des dels primers instants de partit els figuerencs van aportar molta intensitat i van començar a tenir la pilota i a crear ocasions de perill. Fou així com Juan, al minut tres, i Carrillo dos minuts més tard, posaven en avantatge als homes de Ruiz i Abulí. El Llagostera semblava reaccionar però no creava excessiu perill a la porteria de Ronald. Però en una sessió al porter molt discutida, els gironins aconseguien retallar distàncies gràcies a un error de marcatge que deixava sol davant el porter el local David. Malgrat el gol, els figuerencs van ser superiors en tot moment i fins i tot haguessin pogut ampliar l’avantatge en el marcador. El Llagostera, líder del grup, es limitava a esperar que li arribés algun ocasió de contracop o alguna errada dels visitants, i així va ser, quan en una mala passada a mitja pista propiciava la contra local i suposava l’empat a pocs segons pel descans. Al segon temps, els homes de la Fundació, coneixedors de la seva superioritat, van sortir a la pista a mossegar, i a buscar marcar el tercer gol que fes justícia al seu joc. En els primers minuts, van arribar amb claredat a la porteria local però es va perdonar massa, i això s’acostuma a pagar. L’electrònic de Llagostera no es va moure fins a falta de tres minuts pel final, quan novament el conjunt gironí aprofitava dues errades dels figuerencs per sentenciar l’encontre, no obstant el conjunt visitant va disposar encara d’un parell d’ocasions per igualar el matx però la precipitació dels darrers instants de partit els va superar. Per tant, poc premi per a un equip, el de la Fundació, que ho va donar tot i va demostrar ser un equip que practica un bon futbol sala però que encara li resta temps per madurar.