domingo, 4 de marzo de 2012

Derrota de la Fundació davant un bon Tiana

Un gran Tiana derrota la Fundació

Paco Riojo. Tiana. Un gran partit del Tiana, sens dubte el millor de la temporada, va servir als locals per imposar-se al Figueres en un transcendental duel. Els empordanesos es van veure superats en tot moment pel magnífic joc local, combinant ràpides transicions amb una pressió molt elevada que va comportar l’anticipació en les pilotes divides i el domini en el ritme del partit per part del Tiana.

El matiner gol de Delgado, als sis minuts de la primera part, permetia als locals jugar tranquils i dominar el tempo del partit. Tant és així, que el Figueres no va crear perill fins als 17 minuts, quan una bona acció de Castanyeda finalitzava al pal de la porteria defensada per Pazos. Tanmateix, el Tiana havia continuat sent l’amo de l’encontre, i Santos, poc abans del descans hauria pogut fer el segon.

Durant la segona meitat, el partit continuava pel mateix rumb, tot i que el Figueres creava més perill, conscient que la derrota era un fatal resultat. Així doncs, primer Adrià, i després Isaac, van tenir a les seves botes el gol de l’empat, però la superba actuació de Pazos ho impedia en tots dos moments. No tan sols no ha empatat el Figueres, sinó que a sis minuts del final, una terrible errada de la defensa visitant propiciava el segon d’Oscar. Els empordanesos ja no s’aixecaven després d’aquest cop tan dur i fins i tot Rodríguez arribava a perdonar el tercer a dos minuts de la conclusió.

En definitiva, fantàstic partit el viscut al Municipal de Tiana, on els locals van aconseguir la impotantíssima victòria gràcies al bon joc i la intensitat desplegats durant els quaranta minuts. El Figueres va buscar amb insistència la igualada, però un error defensiu el va acabar de condemnar a poc del final.

Futsal Tiana:Pazos, Moreno, Cierco, Santos, Delgado, Rodríguez, Cantero, Rosales, Oscar, David

FE Figueres FS: Toni,ÀLex, Isaac, Víctor, Adrià, Pericet, Juan, Iván.

Àrbitres: Sáez, Titos, Toño

Gols: 1 – 0 Delgado m.6; 2 – 0 Oscar Hernández m.34-

Incidències: Partit disputat al Municipal de Tiana. A destacar la presència a la grada del president de la Federació Catalana de Futbol Sala, Jordi Eduardo i del seleccionador de l’absoluta masculina catalana, Juan Antonio Fernández

No hay comentarios:

Publicar un comentario