domingo, 11 de marzo de 2012

Isaac també fa repòquers

EL REPÒQUER D'ISAAC DONA ELS TRES PUNTS A LA FUNDACIÓ

Partit molt disputat entre Fundació i Sansur, dos grans equips amb els dos golejadors de la categoria. Però aquest diumenge, va ser Isaac qui va estar més fi i va firmar un repòquer que donava una victòria molt desitjada pels figuerencs.

Els primers minuts de partit van ser molt intensos i amb un ritme de joc molt alt. Els locals, coneixedors de la importància dels tres punts,sortien en busca d'un gol matiner i ja als trenta segons Isaac avisava amb un xut enverinat que el porter Jordi rebutjava a córner. Els figuerencs seguien amb gana i tornaven a crear molt perill amb accions de Víctor i novament d'Isaac. El Sansur,un dels millors equips que han visitat el Municipal de Figueres,seguia molt ben posicionat en defensa, sense cedir espais i buscant la mínima oportunitat per sortir a la contra i fer mal als locals. I amb les idees ben clares, Jorge aprofitava dues sortides ràpides per avançar els barcelonins i deixa mig tocats els homes de Jaume Abulí. Als pocs minuts semblava arribar la reacció de la Fundació amb un gol de murri d'Isaac, però en la següent jugada, la defensa blanc i blava donava massa facilitats a David perquè marqués el tercer i donés una estocada als locals que semblava fer molt mal. Però quan menys s'ho esperaven els visitants, i falta de quatre minuts pel descans, dues accions consecutives de Víctor i Adri deixaven el partit en taules momentàniament. Els figuerencs semblaven haver despertat després d'una primera meitat molt gris. Si el partit va començar amb intensitat, el segon temps va ser meteòric, amb un ritme molt alt i amb arribades constants a les dues porteries, i amb una gran actuació del porter local Toni. Qui va filar més prim en el segon acte va ser la Fundació, que gràcies a un gran Isaac avançava als seus gairebé a l'equador de la segona part. La història semblava repetir-se quan a manca de tres minuts Jorge igualava el marcador pels visitants. Això va semblar despertar la fúria, i Isaac, autor del repòquer de la matinal, anotava tres gols més en el seu compte particular i sentenciava l'encontre, que novament Jorge va maquillar amb el seu tercer gol damunt la botzina. Tres punts suats i treballats d'una Fundació que es refà després de la derrota a Tiana.

FE Figueres FS: Toni,ÀLex, Isaac, Víctor, Adrià, Marcos, Miguel, Juan, Iván.

ACE Sansur: Jordi, Fernando, Andrea, Pablo, Marc, Sergio, Jorge, Rafael, David, David Bonilla.

Àrbitres: Canals i Brugé

Gols: 0-1,Jorge(4);0-2,Jorge(11);1-2,Isaac(13);1-3,David(13);2-3,Víctor(16);3-3,Adri(16);4-3,Isaac(28);4-4,Jorge(37);5-4,Isaac(38);6-4,Isaac(38);7-4,Isaac(40);7-5,Jorge(40).

Incidències: un centenar de persones al Municipal de Figueres.