domingo, 13 de enero de 2013

Vint minuts desapareguts

El Sansur liquida l’encontre en només vint minuts

Vint van ser els minuts que va necessitar el conjunt barceloní per sentenciar un encontre que es preveia molt més igualat del que es va poder veure el passat dissabte. La passivitat defensiva i manca d’actitud dels empordanesos i la mala finalització en atac durant el primer acte van ser claus perquè el Sansur marxés al descans amb els deures fets. Ni el canvi d’imatge al segon temps va poder maquillar el resultat al final de l’encontre.  El partit començava amb la primera ocasió de gol per Nelson en una acció dins l’àrea petita dels locals que el porter va rebutjar a corner. A partir d’aquí poca cosa més de perill. Els homes de Sants es van avançar en dues jugades calcades, buscant l’esquena dels visitants mitjançant Edu i David. Aquestes dues accions van començar a evidenciar l’actitud de desànim dels homes del Paseo Galán Vilafant, que intentava fer una bona circulació de pilota però sense acabar de definir amb perill en els metres finals. L’estat de gràcia del conjunt local va aflorar amb els tres gols, novament de David, i també amb el d’Edu, que deixaven tocat de mort el conjunt vilafantenc. Abans del descans, Linares va intentar canviar la tònica en el marcador però sense èxit, gràcies a l’encert del porter local Jordi. A la represa, i amb tot pràcticament decidit, el Vilafant sortia a la pista a salvar l’honor i a defensar amb dignitat el què representa. I així va ser, sorprenentment, aquells jugadors desconeguts de la primera meitat semblaven uns altres. El canvi d’actitud els va conduir a ser més agressius en defensa i a crear més perill en atac, armant contres a partir de la recuperació de pilotes en zona defensiva. Els que havien estat espectadors de primera fila passaven a ser en aquest segon acte protagonistes principals. Haro(25) i Nelson de penal(28), donaven aire a un Paseo Galán que no descartava la proesa. I no va ser per manca d’ocasions, els visitants van asfixiar al conjunt barceloní i li van fer molt de mal en atac arribant a disposar de fins a cinc ocasions clares de gol que el porter Javier o fins i tot el travesser van evitar que es convertissin en gol. I quan més assetjava el  conjunt visitant la porteria local, Uri marcava en un ràpid contracop el darrer gol de l’encontre i tancava el marcador amb el que s’arribaria al final del temps reglamentari. La propera jornada, el Paseo Galán rebrà la visita del Ripoll, un equip complicat de la zona alta de la taula.

ACE SANSUR: Jordi, Cristian, Zsolt, David, Uri, Marc, Ivan, Edu i Javier.

Vilafant FS-FEF: Jordi, Víctor, Linares, Marcos, Haro, Nelson, Miguel.

Gols:1-0,Edu(2);2-0,David;3-0,David(12);4-0,Edu(17);5-0,David(20);6-0,David(20);6-1,Haro(25);6-2,Nelson(28);7-2,Uri(37);

Àrbitres:  Sr Saez  i Sr. Cano