domingo, 20 de noviembre de 2011

De tres en tres.

Victòria plàcida

La Fundació Esportiva Figueres rebia el passat diumenge la visita del Sant Vicenç sabent que si aconseguia els tres punts escalava fins al segon lloc de la classificació. Els figuerencs van respondre amb rotunditat i van aconseguir els tres punts amb dos hat trick de Javi i Isaac i els gols de Juan i el jove Víctor.

Els primers minuts no van ser de domini clar per cap dels dos equips i les ocasions de perill van sovintejar les dues porteries. Els figuerencs, a mesura que van anar passant els minuts van començar a agafar el to i a triangular, i als cinc minuts Juan obria el marcador pels locals. El control del partit començava a ser de color blanc i blau, amb molta intensitat defensiva dels homes de Jaume Abulí. Javi i Isaac, els grans golejadors de la matinal, s’encarregaven de materialitzar, en dues ocasions cadascú, el bon joc local i deixaven mig sentenciat l’encontre al descans. A la represa, els figuerencs van disminuir el ritme, tot i que dominant el tempo del partit. El conjunt del baix llobregat, sortia bé a les contres però no aconseguien finalitzar. Això va provocar que en certes fases del segon temps, fos un partit d’anades i vingudes, joc que no beneficiava gens al conjunt empordanès. La sentència la van firmar Isaac i Javi, amb dues dianes més. Al darrer minut, Martí, aprofitava un doble penal per marcar el gol de l’honor del Sant Vicenç, i Víctor marca el vuitè i definitiu gol de la fundació. Amb aquesta victòria, els figuerencs es situen segons a només dos punts de La Garriga.

FE Figueres FS: Toni Téllez, Isaac Moreno, Adri, Juan, Javi, Miguel, Marcos, Víctor, Iván i Sergi.

FS SANT VICENÇ: Ferran, Toni, Sergi, Martí, Josep, Francisco i Isidro.

Àrbitres: Velasco i Barceló.

Gols: 1-0, Juan(5); 2-0, Isaac(7); 3-0, Javi(11); 4-0, Javi(13); 5-0, Isaac(13); 6-0, Isaac(24); 7-0, Javi(38); 7-1, Martí(dp)(39); 8-1, Víctor(40).

Incidències: els àrbitres van mostrar targeta groga al visitant Sergi. Una cinquantena d’espectadors al Pavelló Municipal de Figueres.