domingo, 13 de noviembre de 2011

Golejada Escandalosa de la Fundació

Vendaval figuerenc

La Fundació es va imposar amb molta contundència i superioritat al Club Solo de Barcelona, l’actual darrer classificat de la Divisió d’Honor. Els figuerencs van fer els deures a la primera part i al segon temps van poder aixecar una mica el peu del gas. Els homes d’Abulí van realitzar un molt bon inici de partit per tal d’evitar el factor sorpresa i evitar que el Solo els pogués ocasionar algun espant. Així fou com als onze minuts, els locals avantatjaven clarament els barcelonins, amb els gols de Javi, Emili i de l’internacional Isaac, en tres ocasions. Els locals no oferien treva i van ser molt superiors en tot moment, que fruit del seu domini encara van tenir temps de marcar el sisè i el setè gol gràcies a dues accions d’Ivan i Adri respectivament. Amb aquest contundent marcador s’arribaria al descans. A la represa, els visitants marcaven el seu primer gol mitjançant Daniel. Però la resposta blanc i blava va ser letal, en només dos minuts Juan i Adri, per doble partida, ampliaven la renda de gols pels de casa. En pocs minuts Eduard tornava anotar pels visitants. Tot i caure en la relaxació, els blanc i blaus van aprofitar les seves ocasions per engreixar el marcador, amb gols novament de Juan i Isaac en dues ocasions, que el convertien en el golejador de la matinal. Pels visitants, Oriol, en tres ocasions tancava el compte de gols dels barcelonins. El tècnic local, Jaume Abulí, va aprofitar per donar minuts a jugadors que fins ara no n’havien tingut tants. Un partit, sense massa història d’una Fundació que, amb aquesta victòria es situa a només dos punts del primer classificat, la Garriga.

FE Figueres FS: Toni Téllez, Isaac Moreno, Adri, Juan, Pericet, Àlex , Emili, Iván i Sergi.

AE CLUB SOLO BARCELONA: Eduard, Albert, Israel, Robert, Benjamí, Oriol, Daniel i Roger.

Àrbitres: Canals i Brugué.

Gols: 1-0, Javi(5); 2-0, Isaac(5); 3-0, Isaac(8); 4-0, Isaac(10); 5-0, Emili(11); 6-0, Ivan(19); 7-0, Adri(19); 7-1, Daniel(22); 8-1, Juan(24); 9-1, Adri(24); 10-1, Adri(26); 10-2, Eduard(26); 11-2, Juan(35); 11-3, Benjamí(36); 12-3, Isaac (dp)(36);12-4, Oriol (p)(36); 12-5, Oriol(39); 13-5, Isaac(39).

Incidències: els àrbitres van amonestar amb targeta groga als visitants Oriol, Eduard i Albert.

Una cinquantena d’espectadors al Pavelló Municipal de Figueres.