domingo, 6 de noviembre de 2011

Empat in extremis

Empat in extremis a domicili

La Fundació empatava in extremis el passat dissabte davant el Sansur en un partit que es va decidir en els darrers segons, gràcies a dos gols d’un esplèndid Adri, just quan els homes de Julio Pomareda ja celebraven la victòria.

La primera part, va ser el Sansur qui va saber treure millor profit del seu joc, aprofitant dos contracops letals per agafar un clar avantatge en el marcador. Només set minuts després de

Adri, autor dels tres gols de la Fundació

començar l’encontre i després a quatre minuts pels descans, Pablo i Rafa certificaven el bon treball dels de Sants. Els figuerencs ho van intentar, i tot i tenir més ocasions de perill van estavellar-se jugada rere jugada amb la bona actuació del porter Jordi. No semblava ser el dia dels homes de Jaume Abulí, que necessitaven el descans per fer un cavi de rumb que els permetés entrar en el partit. A la represa, canvi de rols damunt la pista. Els homes de la Fundació, es van fer amb el domini del partit. Van avançar la línia de pressió fins a dalt de tot, l’internacional Isaac va participar més en la creació, i les arribades van començar a ser constants a la porteria local. Ben aviat Adri escurçava distàncies i alimentava d’esperances els blanc i blaus. Morales, el golejador de la categoria, avisava amb un xut al travesser, i posteriorment marcava el tercer del Sansur d’un llançament de falta des de la frontal. Aquest gol va fer molt mal als visitants, i semblava descentrar-los. Però la paciència i la insistència van ser la clau. Quan els locals ja celebraven la victòria, va arribar el minut de glòria d’Adri, que en només dinou segons va agafar la responsabilitat i es va inventar dos gols que deixaven el marcador final en taules. Els dos equips van oferir un bon nivell de joc i van presentar la seva candidatura per estar en les posicions capdavanteres de la taula.

ACE Sansur: Jordi (Bonilla), Pablo, Morales, Martín, Edu Madueño. També van jugar Cristian, Luis, Andrés, Rafa,David, Marc

FE Figueres FS: Toni Téllez; Isaac Moreno, Adri, Joan, Pericet. També van jugar, Victor, Emili, Marco, Gavi,Iván.

Àrbitres: Astorgas i Vigo.

Gols: 1-0, Pablo(7); 2-0, Rafa(16); 2-1, Adri(23); 3-1, Morales(37); 3-2, Adri(39); 3-3, Adri(39).

Incidències: els àrbitres van mostrar doble targeta groga al local Pablo i groga al visitant Toni. Una cinquantena d’espectadors.