domingo, 4 de noviembre de 2012

EL Vilafant FS-FEF encadena la tercera victòria consecutiva

Cop d’autoritat i tres punts al sac

Nova victòria del Vilafant FS-FEF davant el Macfrin Santa Eulàlia, i tercera victòria consecutiva que encadenen els empordanesos i que els col·loquen en  les zones de privilegi de la classificació. El conjunt de Martinez i Abulí, que està en plena etapa evolutiva, supera a un Macfrin que poca cosa va poder fer davant l’estat de gràcia vilafantenc.
L’encontre començava igualat sense ocasions molt clares per cap dels dos equips, tot i que la primera arribada era per bàndol visitant amb un xut sense perill que els barcelonins enviaven als núvols des de la distància. Els locals tampoc s’estaven de res i avisaven amb un xut d’Adri que el porter Cristian enviava a corner. Ara era el torn d’Ivan, que es plantava sol davant el porter Font i aquest començava el seu recital i evitava que el xut acabés en gol. Però les peces vilafantenques començaven a carburar, i una bona acció conjunta la culminava Víctor fent pujar el primer gol al marcador. Però per acabar-ho d’arrodonir, Adrià, en una jugada embolicada amb el porter aconseguia el segon pels locals, un gol que donava tranquil·litat i permetia als homes empordanesos jugar amb molta més comoditat. El Macfrin ho intentava però  topava amb la bona col·locació defensiva del rival i el bon encert del porter Font. A falta de quatre minuts pel descans, els barcelonins deixaven clar que no estaven morts i enviaven un xut de falta al pal, pressionaven a la zona de tres quarts i això dificultava la sortida de pilota del Vilafant. Els locals haguessin pogut sentenciar a pocs segons per la botzina en una contra molt clara de Lina, però no es va culminar en gol. El regal el va aprofitar el visitant Xavier amb una acció individual i enviant la pilota al mateix escaire de la porteria de Font. Començava el segon acte i durant els primers minuts es va veure ben clar que els barcelonins sortien a per totes en busca de l’empat. Van seguir pressionant la sortida de pilota del conjunt vilafantenc, i això va incomodar molt els locals. En atac van arribar a disposar de fins a tres o quatre ocasions molt clares que Jordi Font va aturar amb solvència. Eren minuts de patiment, però els homes de Roberto i Jaume van saber patir i aguantar el temporal, fins que a l’equador d’aquest segon temps una jugada de corner la rematava Marcos al segon pal. A partir d’aquí el Vilafant va dominar l’encontre amb seguretat, mentre el seu porter anava fent de les seves davant les accions rivals. A falta de quatre minuts, era novament Marcos qui després d’una gran jugada d’equip marcava el gol de la sentència, un gol que feia aixecar a tothom dels seus seients. Poca cosa més va transcendir en l’encontre, un Vilafant FS-FEF va seguir dominant i fent-se madur en la categoria i donant moltes esperances de millora de cara al futur.

VILAFANT FS-FEF: Jordi, Víctor, Linares, Marcos, Adrià, Haro, Nelson,Clapa i  Bruno.
MACFRIN SANTA EULÀLIA: Cristian, Hector, Sergio, Marc, Adrià, Crisan, David, Zouhair, Xavier, Albert i Ivan.

Gols: 1-0,Victor(8);2-0, Adri(10);2-1, Xavier(20);3-1, Marcos(31);4-1,Marcos(34);
Àrbitres: Sr Gonzalez i Sr Gomez Hornos
Incidències: un seixantena d’espectador van presenciar l’encontre al Poliesportiu Municipal de Vilafant.