domingo, 18 de noviembre de 2012

Remuntada i victòria

REMUNTADA EXPRÉS DEL PASEO GALAN VILAFANT

El Paseo Galán Vilafant capgira el marcador en tres minuts d’or i manté així l’imbatibilitat a casa. Els locals van veure com el Teià s’avançava en el marcador als pocs minuts del segon temps però la lògica finalment es va acabar imposant i els tres punts es van quedar a casa.
Primera part molt ensopida i sense gols la que es vivia el dissabte al Poliesportiu Municipal de Vilafant. Els locals intentaven fer-se amb el domini del joc però no acabaven de sentir-se còmodes davant un Teià que tampoc es quedava de braços creuats. La mala sort s'aliava amb el vilafant, quan encara no s'havien disputat ni tres minuts de partit Clapa es lesionava tot sol al bessó de la cama dreta. La situació d’emergència va provocar que Xavi Amiel, que ahir tornava a les pistes, ocupés la posició del figuerenc. Aquest contratemps va semblar deixar estèril l’efectivitat vilafantenca que va veure com arribaven les ocasions més perilloses del conjunt del maresme però era Jordi que evitava que es convertissin en gol. D’altra banda, els homes del Paseo Galan Vilafant sortien en velocitat en algun contracop però sense una finalització que pogués moure el marcador.Tampoc arribaven les jugades al segon pal amb la seva finalització.  Al segon temps, els primers avisos van ser del conjunt local que va arribar a disposar de fins a dos corners en els primers minuts. Però qui  va aprofitar la segona ocasió clara que va disposar va ser el Teià. Enrique, després d’una bona combinació amb pívot avançava els locals i emmudia les grades del Municipal de Vilafant. Als locals els quedaven tretze minuts per capgirar la situació. Els tècnics van demanar un temps mort que va resultar ser clau en el desenvolupament del partit. Després d’aquest minut, el conjunt del Vilafant va començar a assetjar la porteria visitant. Pocs instants després, arribaven els minuts demolidors del Paseo Galan Vilafant, primer, Xavi Amiel empatava el partit amb una acció individual dins l’àrea, Adrià enviava un xut creuat a l’escaire de la porteria de Joel i novament Xavi culminava una jugada d’Adri convertint el tercer pels locals. Els visitants no es creien el que veien, però encara van tenir temps per marcar el seu segon i definitiu gol gràcies a una acció de Marc. Els conjunt local no va donar treva i no es va deixar intimidar, una  autopassada de Bruno el permetia quedar-se sol davant del porter, però això ho va convertir amb una trepitjada i assistència de gol per a Nelson que rematava a plaer des de la distància. Abans de finalitzar l’encontre, els vilafantencs encara haguessin pogut ampliar l’avantatge però el marcador no es va moure més. Nova victòria d’un Paseo Galan Vilafant que suma de tres en tres els seus partits disputats a casa.

VILAFANT FS-FEF: Jordi, Víctor, Linares, Marcos, Adrià, Haro,Xavi,  Nelson,Clapa i  Bruno.
TEIÀ FUTBOL CINC: Joel, Marc, David, Gerard, Joan Miquel, Lluís, Ismael, Pol, Enrique i Marc.
 Gols:0-1,Enrique(27); 1-1,Amiel(31),2-1,Adri(32);3-1,Amiel(33);3-2, Marc(35);4-2,Nelson(36);
Àrbitres: Sr Pujol  i Sr Monge
Incidències: Els àrbitres van mostrar targeta groga als visitants Gerard i David. Una cinquantena d’espectadors van presenciar l’encontre al Poliesportiu Municipal de Vilafant.