domingo, 11 de noviembre de 2012

Segons fatídics


Els darrers segons sentencien el Vilafant FS-FEF
Tercera derrota del Vilafant FS-FEF d’aquesta temporada, i també a domicili. Els locals no van saber resoldre en moments claus del partit, un partit que se’ls va posar en contra al primer temps gràcies a l’efectivitat dels locals. La remuntada va ser un fet al segon temps i quan l’ inèrcia del partit semblava que la balança es decantaria cap al bàndol visitant un parell de detalls van donar la victòria, excessivament amplia, a un Llagostense que seguirà una setmana més en posicions de privilegi de la classificació.
El partit començava sense tenir domini per cap dels dos equips, tot i que les ocasions més clares es succeïen a la porteria del local Javier. Adri, amb un llançament al pal i Lina en una acció claríssima de gol eren l’exponent més clar que el Vilafant buscava el gol ben aviat. El Llagostense, que les va veure a venir durant els primers minuts no semblava mossegar gaire. Però la segona ocasió clara que va tenir la va convertir en or i es va avançar en el marcador amb un gol de Marcos. Els homes de Martínez i Abulí perdien gas i els faltava aquella guspira  que havien demostrat en d’altres partits. Tot i així després d’un servei de cantonada, Haro aconseguia equilibrar el marcador i tornava a donar certes esperances, però justament en la següent jugada una falta executada per J. Angel acabava al fons de la xarxa de la porteria de Jordi. Gerro d’aigua freda per un Vilafant que era víctima dels seus errors, i més quan a manca d’un minut una combinació a mitja pista del Llagostense, deixava a David sol davant Jordi per driblar-lo i anotar el tercer just segons abans de sonar la botzina. El conjunt local va treure petroli de les seves poques arribades. Al segon temps es va veure un Vilfant FS FEF completament diferent, mossegant a dalt, pressionant la sortida dels locals i donant la sensació que el partit es remuntaria. Començava a arribar el perill a la porteria de Javier, tot i que els locals aprofitaven dues contres per posar en alerta els vilafantencs. Però a l’equador d’aquest segon acte, i en només sis minuts, primer Linares i després Adri empataven l’encontre. I sense temps de celebracions, David, el millor dels locals, tornava a avançar el Llagostense. Ho seguia intentant de totes les maneres el conjunt visitant. A falta de poc per la fi tot hagués canviat si els àrbitres haguessin  xiulat un penal de llibre sobre Linares. La sort semblava no estar del costat dels empordanesos, i més quan mancaven quaranta segons, quan un doble penal d’Adri l’aturava el porter local. I del possible empat es va passar a la sentència del Llagostense gràcies als gols de J. Antonio i David II. Dura derrota d’un Vilafant FS-FEF que haurà de corregir petits detalls que l’ajudin a decidir moments igualats com els que es van viure dissabte a La Llagosta.  
FS Union Llagostense: Javier, Daniel, Isidro, David, Marc, David II, J.Carlos, J.Antonio, J.Angel i Sergio.
FE Figueres FS: Jordi, Víctor, Linares, Marcos, Adrià, Haro, Nelson, Miguel, Bruno i Clapa.

Gols: 1-0,Marcos(12);  1-1,Haro(15);2-1,J.Angel(15);3-1, David(19);3-2,Linares(27);3-3,Adri(33);4-3,David(35);5-3,J.Antonio(40);6-3,David II(40)

Àrbitres:  Sr Morcillo i Sr. Morcillo
Incidències: els àrbitres van mostrar targeta groga al local J.Antonio i als visitants Víctor i Linares.

No hay comentarios:

Publicar un comentario