domingo, 23 de octubre de 2011

La Fundació perd la imbatibilitat a Ripoll

Mereixien més

La Fundació esportiva Figueres va encaixar la seva primera derrota en aquesta lliga davant el Comforsa Ripoll, el passat dissabte, en un espectacular partit amb diverses alternatives en el marcador. Els figuerencs es mostraven decebuts per no haver aconseguir sumar en terres ripolleses. Però els jugadors de Jaume Abulí van pagar cars els seus errors en la primera part i no van poder aconseguir ni l’empat.

El primer temps va ser dominat per les alternatives en el marcador, tot i la igualtat entre els dos conjunts. Als nou minuts Isaac i Javi ja havien avançat els visitants en dues arribades letals, però el Ripoll va donar la seva resposta quan només en dos minuts, i després d’aprofitar dues errades de marca dels figuerencs, igualava l’encontre gràcies als gols de Pere i Gabri, un dels millors jugadors del Ripoll. La Fundació es refeia i era novament Isaac, després d’una bona passada d’Emili qui tornava a donar avantatge als seus. Però era novament Pere qui tornava a empatar l’encontre. La Fundació es col·locava amb cinc faltes, i això podia condicionar molt el marcador. I així va ser, dues faltes comeses pels visitants, van permetre a Gabri marcar dos gols més pel conjunt de Ripoll, gràcies als quals obtenien al descans amb un clar avantatge de dos gols.

A la represa, es va poder veure una Fundació totalment diferent, de fet només va exisitir la Fundació. Els blanc i blaus van ofegar el Ripoll en la seva pròpia àrea, i varen començar a disposar de moltes ocasions de perill però amb una manca d’efectivitat molt determinant. El conjunt local intentava sortir de la pressió com bonament podia. En una d’aquestes sortides i després d’un mal rebuig de Toni, la pilota queia als peus d’un jugador local, que aconseguia marcar el sisè pel conjunt del Ripollès. La reacció era instantània, Isaac, només un minut més tard escurçava distàncies, i Adrià a manca de cinc minuts donva més emoció a l’encontre. Poca cosa més feia el Ripoll, que va ser un espectador de luxe i va presenciar in situ el bon nivell de joc visitant i el gran nombre d’ocasions desaprofitades pels figuerencs en aquest segon temps. Inclús, els visitants haguessin pogut empatar si el porter local no hagués aturat un doble penal. Als darrers segons de l’encontre, Abel va marcar la sentència pel Comforsa Ripoll. Al final, poc premi per una Fundació que va donar una molt bona imatge i que fa pensar en l’optimisme.

FE Figueres FS: Toni, Javi, Adri, Isaac, Juan, Gavi, Marcos, Àlex, Sergi i Emili.

Comforsa Ripoll: Portacans, Dani, David, Joan, Moret, Jordi, Pere, Gabri, Abel, Toni i Rusi.

Gols: 0-1, Isaac(9); 0-2, Javi(9); 1-2, Pere(11); 2-2, Gabri(12); 2-3, Isaac(15); 3-3, Pere(16); 4-3, Gabri (dp) (17); 5-3, Gabri(dp) (20); 6-3, Joan (25); 6-4, Isaac (26); 6-5, Adri (35); 7-5, Abel(40)

Incidències: els àrbitres van mostrar targeta al local Gabri i als visitants Juan i Toni.