lunes, 3 de octubre de 2011

Nova victòria de la Fundació

Una Fundació superior derrota el Collbató

Entretingut partit el que van disputar la Fundació Esportiva Figueres i el Palson Collbató el diumenge al Poliesportiu Municipal de Figueres. El matx va brillar més per l’emoció que per el joc i cal destacar la gran quantitat d’ocasions de gol dels locals sense finalitzar i alguna del Collbató, més per imprecisions defensives dels locals que per el joc ofensiu visitant. La primera part va ser de domini figuerenc que ja al minut 3 s’avançava amb un gol d'Emili després d’una bona combinació amb Victor. Les ocasions es repetien però no fou fins el minut 18 que Ivan marcava el 2-0. Només començar la segona part, un xut de fora l’àrea d'Oriol sorprenia a Toni que estava completament tapat, i permetia al Collbató escurçar distàncies en el marcador. El gol visitant va aconseguir descentrar els figuerencs durant uns instants,però cinc minuts més tard Isaac feia el 3 a 1 rematant al segon pal una bona jugada i que donava tranquil•litat a la Fundació, que aconseguia tornar a agafar el control del joc. Més tard van arribar els gols d’Isaac al minut 31 i d'Adri al 40, que deixaven el partit resolt sense cap sensació de que es podia perdre i donaven els tres punts als figuerencs. La propera jornada, la Fundació visitarà la pista de l’Apunts BCN Futsal Plata de Gràcia, el diumenge a les 11.30 del matí.
Alineacions
FE Figueres FS.: Toni,Marcos,Emili,Javi,Alex,Juan,Miguel,Isaac,Victor,Adri,Ivan,Sergi.
Palson Collbato: Ivan,Santi,Pol,Segura,Bañasco,Juan C.,Leria,Marc,Oriol,De cimas, Medina ,Moha.
Gols.
1-0 Emili m 3, 2-0 Ivan m 18,2-1 Oriol m 21 , 3-1 Isaac m 25, 4-1 Isaac m 31,5-1 Adri m 40.