domingo, 9 de octubre de 2011

Tres debutants a la Selecció Catalana Absoluta

La catalana goleja França amb Hat Trick d’Isaac

La selecció catalana, dirigida per Juant Antonio Fernández, es va imposar amb molta claredat a França, en el marc del 6è Dia de les Seleccions Catalanes, que es va celebrar el passat dissabte a Mollerussa.

La primera part va ser molt igualada i amb opcions per tots dos equips. Però era Isaac, qui al minut 13, s’inventava un parell de “croquetes” que deixaven assegut un defensa i el porter francès i anotava així el primer gol del combinat català. Pocs minuts més tard, el francès Ricardo empatava l’encontre, però a la següent jugada, Gabri executava un llençament magistral de falta amb el qual s’arribaria el descans. Al segon temps, el recital de joc del conjunt català va deleitar al nombrós públic que hi havia a la grada i aquest bon joc es va traduir en gols i va contribuïr a l’espectacle en una jornada tant significativa per l’esport català. Sergi Bermúdez i Isaac, en dues ocasions, i Charli culminaven la golejada davant la selecció francesa, que encara va tenir temps en el darrer minut de marcar mitjançant Ricardo.

Cal destacar la molt bona aportació dels jugadors de la Fudació Esportiva Figueres, Toni, que va disputar tot el segon temps, Isaac, que va aconseguir el seu primer hat trick en el seu debut amb la catalana, i el jove Victor. La nota negativa de l’encotre va ser la lesió totalment desafortunada del figuerenc Víctor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario