domingo, 3 de marzo de 2013

Guanyen sense brillar

Efectivitat i tres punts

El porter Jordi va ser clau en moments determinants del partit.
Victòria clau i efectiva del Paseo Galan Vilafant davant el Cardedeu en un partit en què els locals van desplegar un joc més aviat efectiu que vistós. El conjunt vilafantenc  li va costar generar ocasions de perill per obrir el marcador. L'ocasió més clara arribava als sis minuts de joc quan Nelson executava magistralment un llençament de falta des de la frontal que acabaria al fons de la xarxa de la porteria visitant. El Cardedeu replicava amb un remat a la sortida d’un servei de cantonada que marxava creuant el travesser, en el que seria l’ocasió més perillosa dels vallesans durant els primers minuts. Més tard seria David, qui en una combinació amb Clapa desaprofitaria ampliar l’avantatge. Qui no va desaprofitar la seva oportunitat va ser Adri, que després de rebre una pilota a la frontal no s’ho va pensar gens i va etzibar un fort xut  que va significar el segon gol dels locals. Però una vegada més, en una acció de pilota aturada, de penal, Nelson firmava el tercer gol pels empordanesos i signava així el seu doblet. Sense fer massa cosa, el marcador es posava molt de cares pels homes de Martinez i Abulí, que veien com Clapa, en primera instància, i Marcos en un sol minut aconseguien fer pujar la maneta al marcador. Això va semblar relaxar els locals, que van desaprofitar fins a tres contracops claríssims i van estar de sort que el Cardedeu en les seves contres amb superioritat no escurcés distàncies en el lluminós. A la represa, el guió del partit fou molt diferent del de la primera part. Els vilafantencs van sortir a la pista molt emboirats, i això ho va percebre el conjunt visitant, que va avançar la seva línia de pressió i va crear moltes dificultats al conjunt local. Fins i tot van disposar de diverses ocasions de perill que Jordi aconseguia rebutjar, però el gol va arribar en una jugada d’estratègia de falta i molt ben executada per Alberto. Eren moments difícils pel Vilafant que tenia molts problemes per treure la pilota amb cert sentit. I quan semblava que  pitjor ho passava, dues bones combinacions permetien a Lina primer i Victor després donar l’estocada amb un Cardedeu molt valent fins aleshores. En els darrers minuts, encara va quedar temps perquè Jordi aturés fins a dos dobles penals i perquè Lina i Marcos firmessin els seus doblets respectius. Tot això amb el permís del visitant David que va marcar el segon pels vallesans. Cap de setmana rodó i sis punts per un Vilafant que després de les victòries d'aquest cap de setmana davant el Gavà i el Cardedeu, combinades amb l’empat del lider i la derrota del Macfrin, puja fins la tercera posició, a tres punts del primer classificat, el Ripoll i a només dos del segon, l’Esplais.

VILAFANT FS-FEF: Jordi,Miguel, Víctor, Adrià, Haro, Nelson, Linares, Marcos, Clapa i David.
FS CARDEDEU: Alejandro, Francisco, Alberto, Eduardo, Victor, Toni, Miguel, Moises, Abdelilah, David i Jose Angel.
Gols:  1-0,Nelson(6);2-0,Adri(10);3-0,Nelson(p)(10);4-0,Clapa(14);5-0,Marcos(14);5-1,Alberto(30);6-1,Lina(33);7-1,Victor(35);7-2,David(35);8-2,Lina(36);9-2,Marcos(39);
Àrbitres: Sr Canals i Sr Brugué
Incidències: els àrbitres van mostrar targeta groga als locals Lina i Jordi i als visitants Toni i Abdelilah.