domingo, 24 de marzo de 2013

KO al primer assalt

Primer assalt fallit

El Paseo Galan Vilafant no va saber aprofitar les relliscades d’Esplais i Macfrin i va deixar passar una oportunitat brillant de situar-se en segon lloc a la taula a tres punts del Ripoll. Els Vilafantencs van veure com el Teià els remuntava l’encontre després del gol inicial d’Adri, i tot i que van arribar a igualar el marcador, el Teià va aprofitar millor les seves ocasions per fer-se amb la victòria.
Després dels resultats que s’havien donat dissabte, el Vilafant viatjava a Teià amb una sola idea, guanyar el primer assalt a la lliga i a una de les dues places que donen dret a jugar a Europa la temporada vinent. Alhora, calia ser prudents, perquè en aquesta pista l’Esplais ja hi va perdre el liderat fa dues setmanes. Els primers minuts van ser de domini visitant i ben aviat van arribar els primers serveis de cantonada per intentar avançar-se en el marcador. El Teià s’ho mirava amb respecte i també deia la seva amb dues arribades de perill que també acabaven en corner. Després de diverses alternatives, va ser Adri(10) amb un xut potent qui inaugurava el marcador i posava les coses molt de cares al Vilafant, que semblava complir el seu objectiu de portar la iniciativa en el marcador per evitar sorpreses. Però sense temps ni per celebrar-ho, Enrique guanyava l’esquena a la defensa empordanesa i situava les taules en el lluminós. Això va caure com un gerro d’aigua freda en els homes de Martinez i Abulí, que sense adonar-se’n no van saber portar el tempo del partit. Van caure en el nerviosisme, en la precipitació i en la imprecisió. Els locals ho aprofitaven i començaven a crear perill en uns minuts de desordre vilafantenc.. Una d’aquestes imprecisions la va aprofitar el conjunt del maresme per armar Una contra ràpida que va acabar en gol d’Albert. En menys de cinc minuts el signe del partit va canviar com de la nit al dia. Tot i que el Vilafant ho intentava, el gol no va arribar, ho va tenir molt a prop Dani Haro que va enviar un potent xut al pal de la porteria de Joel. Amb aquest resultat s’arribava al descans. Inici del segon acte i índex altíssim de possessió pel conjunt visitant, que ara si tocava i circulava amb més paciència que al primer temps. Quan tot just havien passat només quatre minuts, una combinació entre Clapa i Lina, l’aprofitava aquest darrer per signar l’empat i donar esperances als homes de Martinez i Abulí. El Teià es convertia en un equip molt perillós a la contra, i així ho demostrava a l’equador d’aquest segon temps tot i que l’acció no acabava en gol. Però una vegada més, el Vilafant fou víctima dels seus propis errors. Després de finalitzar una contra de manera desastrosa, sortida ràpida dels maresmencs que en aquesta ocasió no van perdonar i van tornar a desfer l’empat amb el gol de David. Això va tornar a trastocar els plans dels visitants que ben ràpid, i producte dels nervis, es van carregar amb cinc faltes. Amb el marcador favorable al Teià i insistint de valent sobre la porteria de Joel, arribava una falta molt discutida pels visitants que significava el doble penal que transformaria en gol Joan(37). Faltaven tres minuts i els vilafantencs es van bolcar en busca de l’empat. Gràcies a un potent xut de Víctor, la diferència s’escurçava i encara hi havia temps per a la proesa. Clapa va tenir l’empat a les seves botes, però el seu xut des de dins l’àrea s’estavellà al pal de la porteria local. Després d’això, ja no hi va haver temps per a més i els locals es van endur justament els tres punts, uns tres punts que els permeten abandonar la zona de descens. En resum, primer assalt al títol fallit del Vilafant, en una lliga que encara ens pot deparar moltes sorpreses.

TEIÀ FUTBOL CINC: Joel, Xavier, Albert, David, Joan, Ferran, Lluís, Ismael i Enrique.

VILAFANT FS-FEF: Jordi, Victor, Miguel, Adrià, Haro, Clapa, Linares, Nelson, David.
Gols: 0-1,Adri(10);1-1,Enrique(10);2-1,Albert(14);2-2,Lina(24);3-2,David(36)4-2,Joan(36);4-3, Victor(37)
Àrbitres: Sr Barceló  i Sr Velasco.        .
Incidències: els àrbitres van mostrar targetes grogues als locals Ismael i Albert (2) i als visitants Clapa i Miguel.