sábado, 9 de marzo de 2013

La victòria es resisteix a Santa Eulàlia

El Paseo Galan deixa escapar tres punts d’or a Santa Eulàlia

Derrota a domicili del Paseo Galan Vilafant, a la difícil pista del Macfrin Santa Eulàlia. Damunt d’un parquet excessivament lliscant, els empordanesos no van saber administrar el seu avantatge al segon temps i van caure per la mínima davant el quart classificat de la lliga fins aquesta jornada. Durant els primers vint minuts, els homes de Martinez i Abulí van practicar un joc molt discret i insípid i els va costar molt adaptar-se a la superfície de joc. El primer xut visitant no va arribar fins als onze minuts de joc, temps excessiu per un conjunt que necessitava la victòria, i fet molt significatiu de com s’estava desenvolupant l’encontre. El Santa Eulàlia donava els seus primers avisos amb un contracop molt perillós i amb un xut creuat de Sergio. Els vilafantencs disposaven de dues ocasions aïllades que el porter Guillem rebutjava a corner. Però eren els vallesans qui s’avançaven en el marcador gràcies a un gol de Sergio en un llançament de falta des de la frontal de l’àrea del Vilafant. Curiosament, la història es repetia però ara a l’altra porteria. Una falta lateral la rematava Haro arribant al segon pal per empatar el partit. I com més mal podia fer aquest equip, novament Haro conduïa una contra que Lina finalitzava en gol a falta de només vint segons per la botzina. A la represa, el Paseo Galan semblava sortir més fresc i donava la sensació de tenir el partit  controlat, arribant amb perill i neutralitzant qualsevol arribada del Macfrin. El que són les coses, quan més a prop semblava estar el gol visitant, Sergio recuperava una bola a mitja pista i acabava anotant l’empat. Els vilafantencs, els va costar marcar el tempo del partit i saber esperar amb paciència per generar alguna ocasió que els donés el gol de la victòria. Adri ho intentava en dues ocasions però topava amb el porter Cristian. S’entrava en el darrer tram d’encontre amb tot molt igualat i era evident que el partit el decidirien els petits detalls. Ho intentava el conjunt empordanès però sense trobar el gol. Quan tot apuntava a que l’empat seria el resultat final, els locals recuperaven una pilota a mitja pista i armaven una contra que culminava Pericas amb el gol de la victòria, a només dos minuts per la fi. Tot i que els visitants ho van intentar, i els locals també van poder rematar  el partit, el marcador ja no es mouria. Tres punts d’or que deixa escapar el Vilafant, que alhora es veu superat pel conjunt vallesà i que ja es centra en el proper partit davant el Llagostense, el proper dissabte a partir de les 5 de la tarda.

MACFRIN SANTA EULÀLIA: Guillem, Cristian, Sergio, Rodri, Sougel, Sarri, Pericas, Xavi, Ivan i Ferran

VILAFANT FS-FEF: Jordi, Victor, Miguel, Adrià, Haro, Clapa, Linares, Nelson, David
Gols: 1-0,Sergio(16);1-1,Haro(18);1-2,Lina(20);2-2,Sergio(25);3-2,Pericas(38);
Àrbitres: Sr Cano  i Sr Astorga     .
Incidències: els àrbitres van mostrar targeta groga als visitants Clapa i Nelson.