domingo, 12 de mayo de 2013

Fent camí a la copa

DEBUT AMB BON PEU
El Paseo Galan Vilafant FEF va començar amb molt bon peu la seva participació a la copa guanyant a la pista de l’Intern Sentmenat. Els vilafantencs van ser superiors durant tot el partit i el marcador hagués pogut ser molt més ampli. Els locals en canvi, van aprofitar les seves ocasions per deixar un marcador molt més ajustat del que hauria pogut ser. El Vilafant debutava en competició copera i aquí sí que no podia fallar en els partits a domicili. Des del  primer minut va agafar el domini del partit i va començar a generar perill. Els primers deu minuts van ser d’ocasions constants a la porteria de Jose Antonio. Primer Adri enviava un xut potent a les mans del porter, Lina xutava desviat per damunt el travesser i Víctor estavellava el seu xut al pal. No estaven fins de cara a porta els homes d’Abulí, que no obstant tocaven amb velocitat i feien anar de corcoll la defensa local. Quan s’arribava al quart d’hora, jugada d’estratègia de corner perquè Lina fes el primer de la tarda. Les coses es posaven de cara pel quadre vilafantenc, que veia incrementada el seu avantatge en el marcador quan Victor recollia un rebuig dins l’àrea per marcar el segon i quan David, en pur estil de pivot, es girava dins l’àrea per encanonar el porter local i fer el tercer i primer en el seu compte particular. El Sentmenat va avisar amb un estèril remat de cap i amb una contra que Diego enviava fora fregant el pal. Quan ja sembla estar tot dat i beneit va arribar el gol de Blas, que gairebé sense angle va marcar el primer dels locals a escassos segons per anar als vestidors. A la represa, gol matiner, sortida ràpida per banda cap a Nelson i aquest foradava la porteria local d’un fort punxot. El Vilafant s’apropava cada vegada més al seu objectiu, però encara quedava molt partit per endavant. El conjunt vallesà no es donava per vençut, i en aquest segon acte semblava haver-se posat les piles. Ben aviat, Jordi salva una ocasió perillosíssima de David. Els homes d’Abulí controlaven el partit, i era Marcos qui posava de nou la por al cos dels locals, però sense fortuna. Però una vegada més, l’estratègia funcionava i Víctor marcava a la sortida d’un corner el seu segon gol de la jornada. No abaixava els braços el Sentmenat, que perdonava novament amb una acció de David. Qui no va perdonar, pocs minuts després, va ser Daniel, que d’un potent xut escurçava distàncies en el marcador. Els homes del Vilafant van passar uns minuts de desconcert, van desaparèixer de l’encontre i es deixar emportar per les discutides decisions arbitrals. Això ho va aprofitar el Sentmenat, que va marcar el tercer gol i va començar a creure en la remuntada. A manca de dos minuts, Lina frenava les aspiracions locals amb una acció individual que finalitzava amb un xut ras i fort des de la frontal que semblava sentenciar el matx. Els vilafantencs haguessin pogut ampliar la renda de gols si no s’haguessin desaprofitat varies accions en superioritat davant la porteria local. Qui si va aprofitar una contra per tancar el lluminós va ser Oscar, després d’una bona recuperació de pilota en defensa. Victòria important d’un Paseo Galan Vilafant que s’enfrontarà la setmana vinent a la PB Montmeló. El darrer partit d’aquesta primera fase el disputarà a la complicada pista del Tiana.

INTER SENTMENAT: Jose Antonio, Diego Nicolas, Arnau, Oscar, Domingo, Alexis, Daniel, Blas, Antonio i David.

VILAFANT FS-FEF: Jordi, Victor, Adrià, Clapa, Linares, Marcos, Nelson i  David.
Gols: 0-1,Lina(15);0-2,Victor(17);0-3,David(18);1-3,Blas(20);1-4,Nelson(21);1-5,Victor(28);2-5,Daniel(30);3-5,Alexis(36);3-6,Lina(38);4-6,Oscar(39)
Àrbitres: Sr Gaig  i Sr Hernandez
Incidències: els àrbitres van mostrar targeta groga al local David i als visitants Víctor i Clapa.