sábado, 18 de mayo de 2013

Somiant amb els quarts

REMUNTADA I TRAMUNTANADA

Nova victòria del Paseo Galan Vilafant en la segona jornada de la fase de grups de la copa catalunya, i que el col·loca líder del seu grup empatat a punts amb el Tiana. Els vilafantencs van capgirar dos gols en contra i al segon temps van passar per damunt un Montmeló, que a partir del tercer gol va desaparèixer de la pista. Els primers minuts van estar marcats per la igualtat i sense ocasions de perill pel conjunt local. El perill més clar va arribar a la porteria de Jordi, que va superar un u contra u davant Cristobal i va veure passats uns minuts com  Agustin xutava massa desviat. Els locals no despertaven i estaven desconeguts, només Haro ho intentava tímidament amb un remat dins l’àrea i també amb un xut que s’estavellava al pal de la porteria de Lluís. Però el Montmeló, i fent certa la dita, després d’avisar en varies ocasions, aconseguia en només un minut avançar-se per doble partida amb els gols de Cristóbal i Daniel. Això va semblar despertar el conjunt local, que just després del servei de mitja pista escurçava distàncies gràcies a Adri. I sense temps perquè els vallesans es refessin, Lina empatava l’encontre rematant una passada d’Adri al segon pal . La reacció ràpida va deixar va deixar mig tocat el conjunt visitant, que abans d’arribar al descans encara hagués pogut encaixar un gol si no fos per la pilota que Clapa va estavellar al pal. A la represa, versió 2.0 del Paseo Galan. Des del primer minut els homes de Martinez i Abulí van imprimir un ritme trepidant a la circulació de la bola i els moviments a la pista. El vendaval vilafantenc començava quan només s’havien disputat dos minuts del segon acte i Lina es treia de sota la mànega un punxot que entrava com un obús a la porteria visitant. Els locals es creixien i començaven a crear perill, fins que Adri tornava a marcar amb un fort xut des de la frontal culminant una bona combinació de Clapa i Lina. El Montmeló, que encara no es donava per vençut, responia amb un potent xut que Jordi rebutjava a corner i amb una contra de Sergi, que se li feia de nit i acabava desaprofitant una gran oportunitat per reduir distàncies. A partir d’aquest instant, el Vilafant es feia amo i senyor de l’encontre i Adri signava el seu hat trick de la tarda. El partit va començar a convertir-se en un atac i gol. Lina, molt efectiu de cara a porta, signava el seu tercer gol. Però faltava el millor per arribar, i era precisament Lina qui signava el millor gol del partit, quan després de guanyar l’esquena a la defensa visitant aixecava la pilota per damunt el porter davant el deliri de l’afició. Passat l’equador del segon temps, Haro també es va apuntar a la festa i va fer el vuitè gol local finalitzant una bona acció col·lectiva. El darrer i definitiu gol, el va tornar a signar Lina, certificant el seu repòquer personal en una acció que deixà assegut el porter del Montmeló, Lluís. Aquesta victòria assegura gairebé la classificació del Vilafant per a quarts de final de la copa, i en part, gràcies al Front Unió, que des del primer minut es va fer sentir en el Poliesportiu de Vilafant i no va deixar de fer costat al seu equip fins la fi.  El primer lloc del grup se’l disputaran en la darrera jornada el conjunt vilafantenc i el Tiana.

MONTMELÓ PB: Lluís, Cristobal, Agustin, Daniel, Ricart, Sergi, Lluís, Feliciano, Jesus.

VILAFANT FS-FEF: Jordi, Alex, Victor, Adrià, Clapa, Linares, Haro i Marcos.

Gols: 0-1,Cristobal(13);0-2,Daniel(13);1-2,Adri(13);2-2,Lina(15);3-2,Lina(22);4-2,Adri(27);5-2,Adri(28);6-2,Lina(29);7-2,Lina(32);8-2,Haro(32);9-2,Lina(36).

Àrbitres: Sr Hornos i Sr Gonzalez.

Incidències: els àrbitres van mostrar targeta groga al local Adri. Els membres del Front Unió, van assistir a l’encontre per donar suport a l’equip.