domingo, 5 de mayo de 2013

Suspens a domicili

La mateixa cançoneta de sempre
El Paseo Galan Vilafant tanca la temporada a Ripoll amb una nova derrota a domicili, essent víctima una vegada més a domicili dels seus propis errors. No obstant, davant es va trobar un Ripoll amb fam de títol, que finalment va aconseguir, un any més,  amb la clara victòria per 5 a 1 davant els empordanesos. El partit començava amb molta intensitat i amb un ritme trepidant, i fou així com en només un minut Nelson pel Vilafant i Dani pel Ripoll van poder moure el marcador, però el gol es resistia, o això era el que semblava. Als tres minuts d'encontre, Moret aprofitava un mal rebuig de Jordi per recollir una pilota d'or a la frontal i avançar el Ripoll amb un xut potent que es colava a la porteria visitant. Queia el primer gerro d'aigua freda que rebien els empordanesos, i novament, fruit d'un error. El ritme del partit seguia essent molt alt, i era el Vilafant qui arribava amb molt perill, primer Nelson amb un xut lateral(4) i posteriorment Adrià amb un xut creuat (8). En el darrer tram del primer temps, el Ripoll intensificava les seves arribades a la porteria de Jordi. El local Sergio va ser el que disposà de les ocasions més perilloses però sense la fortuna necessària per ampliar l'avantatge en el marcador. Els ripollesos seguien assetjant la porteria dels blaus, més en concret Dani, que disposava de les ocasions més clares del quadre d'Isi Vargas. Pel conjunt visitant, Clapa tenia una ocasió d'or en una rematada dins l'àrea que se li escapava pels pèls després d'una bona passada de David. Era l'ocasió més clara dels homes de Martinez i Abulí en el primer acte. A la represa, els homes del Paseo Galan sortien amb l'objectiu de marcar aviat per intentar capgirar el marcador, però al minut de joc, una nova errada defensiva dels visitants permetia a Dani ampliar l'avantatge pels ripollesos. Pintaven bastos pels homes del Vilafant, que no obstant, semblaven despertar amb dues ocasions molt perilloses de Nelson i Adri que Pere acabava rebutjant a corner. Instants després, Nelson no perdonava i escurçava distàncies, i això semblava ajudar a pensar en positiu als homes vilafantencs. Però com acostuma a passar en els desplaçaments d'aquesta temporada, tot va quedar en un miratge. Fregant l'equador del segon temps, el Ripoll marcava el tercer gràcies a Ramon, que culminava una jugada d'estratègia a la sortida d'un corner, davant la passivitat de la defensa blava. Aquest gol dictava sentència i donava el títol virtual de campió al Ripoll. Aquí arribava el segon gerro d'aigua freda per un equip vilafantenc que mica en mica s'anava esborrant de la pista i veia com a manca de només quatre minuts Aitor ampliava encara més les distàncies en el marcador. A partir d'aquí, el conjunt visitant va desaparèixer del partit i va abaixar els braços definitivament i encara hi va haver temps perquè ens els darrers compassos d'encontre, Ramon provoqués el deliri de l'afició ripollesa marcant el cinquè i definitiu gol que feia campió, una temporada més, al conjunt del Comforsa Ripoll.

COMFORSA RIPOLL: Pere, Dani, Lopez, Ramon, Davi, Moret, Antúnez, Pere, Russi, Sergio i Aitor.

VILAFANT FS-FEF: Jordi, Victor, Adrià, Miguel, Clapa, Linares, Marcos, Nelson i  David.
Gols: 1-0,Moret(3);2-0,Dani(21);2-1,Nelson(24);3-1,Ramon(26);4-1,Aitor(34);5-1,Ramon(39);
Àrbitres: Sr Kholti i Sr Hernandez.          .
Incidències:  els àrbitres van mostrar targetes al local Aitor i al visitant David. El Ripoll va celebrar el títol de campió amb el centenar d'aficionats que van assistir al Pavelló.