domingo, 14 de octubre de 2012

Just premi per la Fundació

Justa derrota de la Fundació a Cardedeu
Nova derrota de la Fundació a la pista del Cardedeu, en un partit en què els figuerencs, tot i arribar-se a avançar en el marcador a les acaballes del primer temps,no van ser capaços de crear moviments necessaris de futbol sala  que els permetés controlar i guanyar l’encontre. El presagi de que no seria un bon dia pels blanc i blaus arribava al tercer minut de partit quan Adri, des de mitja pista feia una mala passada al porter i la pilota acabava entrant a gol. Tot i que això va suposar un gerro d’aigua freda, els homes de Martínez i Abulí van començar a treballar per igualar l’encontre, però sense èxit. Primer ho intentava Víctor llençant un fort xut que s’estavellava al travesser de la porteria local, després era Lina qui enviava una pilota al pal, Nelson també ho provava i el gol no arribava. El Cardedeu només es limitava a aprofitar les contres de les que disposava per crear perill sobre la porteria de Font. Però a tres minuts del descans, una bona passada d’Haro al segon pal la culminava Clapa per anotar l’igualada en el lluminós. I quan ja semblava que l’empat era el resultat amb el que s’arribaria al descans, una falta amb execució de pissarra permetia Adrià avançar els figuerencs en el marcador. Amb la victòria per la mínima s’arribaria a l’entreacte del partit, un temps que no va resultar ser molt positiu pels visitants. Quan només havia transcorregut quaranta segons del segon període, el local David s’internava per la banda amb molta facilitat i tornava a empatar l’encontre. Començava la davallada figuerenca, que en prou feines creava perill i donava moltes facilitats al conjunt vallesà. Poca fluïdesa, massa conducció, joc molt estàtic, ...una sèrie d’ingredients que situaven els homes de la Fundació en una situació d’excessiu risc. El perill arribava del bàndol visitant amb accions individuals d’alguns jugadors que no acabaven en gol. Els visitants es creixien i arribaven a creure amb la victòria, i van començar a donar els primers avisos a manca de vuit minuts enviant un xut al pal i poc després amb un xut creuat que desviava a córner Font. Eren minuts difícils pels figuerencs, que es veien superats per un rival teòricament inferior, però Haro a falta de dos minuts la va tenir per empatar. La mala fortuna o l’actuació del porter local van evitar que el gol pugés al marcador. El pitjor arribava a poc més d’un minut per el final, quan el porter Jose Angel sorprenia al seu col·lega figuerenc amb un xut des de la seva pròpia àrea que deixava sorprès a tothom. Amb el marcador advers la Fundació va disposar d’una acció de contracop conduïda per Linares que hagués pogut acabar amb l’empat, però tot el contrari, del que hagués pogut ser l’empat es va passar a la sentència amb la contra que culminava David. Ara, els jugadors blanc i blaus hauran de canviar el seu xip, tal i com reconeixia el seu mister al final de l’encontre, i començar o acabar molts automatismes d’aquesta disciplina esportiva. El proper partit, visita de l’Apunts BCN Plata de Gràcia, que encara no coneix la victòria aquesta temporada.

FS Cardedeu: Jose Angel, Jose, Víctor, Miguel, Albert, Abdelilah, David.
FE Figueres FS: Jordi,Miguel, Víctor, Linares, Marcos, Adrià, Nelson, Clapa, Dani Haro i Bruno, Albert(ps).
Àrbitres: Gaig i Hernández
Gols: 1-0, Adrià(pp)(3);1-1,Clapa(17);1-2,Adri(19);2-2, David(21);3-2,Jose Angel(39);4-2,David(40).
Incidències:els àrbitres van mostrar targetes grogues al local David i als visitants Adri, Linares i Haro.