domingo, 28 de octubre de 2012

Primera victòria a domicili del Vilafant FS-FEF


Victòria de mèrit del Vilafant FS-FEF
Primera victòria a domicili del recentment batejat Vilafant FS-FEF, en un desplaçament  en què els empordanesos viatjaven amb diverses i importants baixes.
Partit,a priori igualat, el que enfrontava al Vilafant FS-FEF i el Gavà. Els primers minuts van ser de mutu respecte entre els dos conjunts però van ser els visitants qui es van anar fent amb el control del partit, davant un Gavà que aprofitava les contres per sortir amb velocitat però sense finalitzar amb massa perill. Els homes d'Abulí disposaven de les primeres ocasions de perill amb dues contres i accions en estàtic que acabaven en córner. S'arribava a l'equador del primer temps i una bona combinació de Nelson amb Adri acabava amb el primer gol de la matinal del golejador figuerenc. Sense temps de celebrar el gol el local Luís enviava una pilota al pal. Les ocasions sovintejaven les dues porteries però el perill més clar es passejava per l'àrea barcelonina. En els darrers compassos de la primera meitat una falta molt rigurosa des dels nou metres l'executava magistralment el Gavà i permetia a Luís signar l'empat amb el que s'arribaria al descans. A la represa els dos equips semblaven sortir al parquet amb una ambició clara, decantar la balança amb un gol matiner que els donés tranquil·litat i confiança per encarar el segon temps. El Gavà, dominava la possessió en els primers minuts però es mostrava molt gris en els metres finals. Els homes del Vilafant, intentaven controlar el partit com ho havien fet durant els primers vint minuts, i aprofitaven les sortides ràpides per crear perill a la porteria visitant. La primera acció perillosa la tenia Linares quan després de desempallegar-se del seu marcador i quedar-se sol davant el porter, no era capaç de col·locar el xut al fons de la xarxa. Els barcelonins ho intentaren però sense encert, i topaven una vegada rere altra amb la gran defensa empordanesa. Els visitants anaven madurant el partit i creant accions de perill, fins que Víctor, després d’una bona passada de Marcos, feia pujar el segon gol al marcador. Mancaven sis minuts pel final i els vilafantencs seguien ambiciosos en busca de l’estocada. Primer la va tenir Haro que va desaprofitar una acció en que es quedava sol davant el porter, després Adri va enviar una pilota al pal en un llançament de falta; també Linares va poder signar la sentència i fins i tot a dos minuts per la botzina final els empordanesos van desprofitar un doble penal que va aturar el porter local Roberto. En aquests minuts de bogeria final els locals van anar a per totes i van poder marcar, però el marcador ja no es mouria més. Una victòria que moralment  val més de tres punts d’un Vilafant que venia a Gavà amb només dos canvis a la banqueta.

Nahomedic Holding Group Gavà: Roberto, Daniel, Juan Alberto, Benjamín, Jose Antonio, Jonatan, Rubén, Luís, Víctor, Jordi, Ivan i Marc.  

FE Figueres FS: Jordi, Víctor, Linares, Marcos, Adrià, Haro, Nelson.

Gols: 0-1, Adri(10);1-1,Luís(20);1-2,Victor(34)   
Àrbitres: Barceló i Velasco
Incidències: els àrbitres van ensenyar targetes grogues als locals Jose Antonio i Jonatan(2) i al visitant Víctor.        

No hay comentarios:

Publicar un comentario