sábado, 27 de octubre de 2012

Vilafant i futsal faran camí plegats


Ivan Pulido-UE FigueresLa Fundació Esportiva Figueres i l’Ajuntament de Vilafant han signat aquest migdia un conveni de col·laboració mitjançant el qual la secció de futbol sala de l’entitat blanc-i-blava podrà fer ús de manera regulada del pavelló municipal d’esports de la població altempordanesa. D’aquesta manera, l’equip que milita a la Divisió d’Honor catalana s’entrenarà a Vilafant durant dos dies a la setmana –dimarts i dijous a la nit, a banda de disputar, els dissabtes a la tarda (de 19 h a 21 h) els partits de lliga en què se l’assigni com a local. El conveni, que ja ha entrat en vigor, tindrà una durada d’un any i es prorrogarà automàticament una vegada finalitzi aquest termini sense necessitat d’adoptar un nou acord.

La Fundació, que ara competirà amb el nom comercial de Vilafant FS, veu d’aquesta manera com s’amplien les seves opcions de creixement, atès que una de les seves directrius de futur passa per ampliar la secció de futbol sala amb el naixement d’equips de base. A més, s’ha compromès a organitzar un torneig de futsal abans de 2013, promocionar també aquesta disciplina a les escoles del municipi i fer les gestions necessàries amb la Federació Catalana de Futbol Sala perquè aquesta es decanti per Vilafant com a seu de la celebració de la Copa d’Europa de Clubs de Futbol Sala. L’acord l’han escenificat aquest migdia l’alcaldessa de Vilafant, Consol Cantenys, i el president de la Fundació, Jordi Pujol, en un acte protocolari de signatura del conveni que també ha comptat amb la presència del president de la Unió, José Antonio Revilla; el vicepresident, Eduard Vinagre; el regidor d’Esports vilafantenc, Francesc Gaspar; el principal patrocinador comercial, David Zurita, i l’entrenador de l’equip, Jaume Abulí.

A la imatge, d'esquerra a dreta; Jaume Abulí (entrenador), David Zurita (patrocinador), Francesc Gaspar (regidor d'Esports de Vilafant), Jordi Pujol (president FEF), Consol Cantenys (alcaldessa de Vilafant), José Antonio Revilla (president UEF) i Eduard Vinagre (vicepresident UEF).

No hay comentarios:

Publicar un comentario