domingo, 21 de octubre de 2012

L'efectivitat dona el seu premi al segon temps

Superioritat blanc i blava i tres punts al sac
Jornada de canvis i costums la que va viure el dissabte la Fundació, tant pel terreny de joc com per  l’horari. Els canvis els van venir bé als homes de Roberto i Abulí, que van saber resoldre l’encontre en un segon temps molt més efectiu que el primer davant el Futsal Plata de Gràcia de Barcelona. Els locals arribaven amb les baixes importants de Nelson i Haro per aquest partit, i amb Clapa amb petites molèsties per una contusió rebuda la jornada anterior. Res d’això va poder alterar la motivació i la fam de victòria dels locals, que als tres minuts ja disposaven de la primera ocasió de gol, en una contra en què Linares enviava la pilota a la base del pal de la porteria visitant. Els primers minuts d’encontre van ser un degoteig constant d’ocasions blanc i blaves que desafortunadament no acabaven mai en gol. Si que va ser molt més efectiu l’equip gracienc, que una de les seves primeres accions de perill aconseguia avançar-se mitjançant Gerard. El desànim s’apoderava de la seixantena d’espectadors que havien assistit a presenciar l’encontre, que veien com la superioritat local no quedava reflectida en el marcador. Però en escassament dos minuts tot semblava canviar de signe. Primer, el golejador figuerenc Adri culminava en gol una contra molt ben dirigida per Víctor, i poc instants després Lina etzibava un fort xut des de la frontal que posava en avantatge els homes de Martínez i Abulí. Els graciencs encara no ho havien dit tot. Un minut abans del descans enviaven un doble penal al pal i en la següent acció aconseguien empatar l’encontre gràcies al gol de Miquel. A la represa, els locals controlaven l’encontre però els faltava el gol, i feien molt mal sortint a la contra amb homes ràpids com Adri, Bruno i Linares. El guió del segon temps era gairebé un plagi del primer, però amb la diferència que els homes de la Fundació varen ser molt més efectius que durant el primer acte. Transcorreguts dos minuts, Adri donva avantatge resolent una contra al segon pal, i només quatre minuts més tard el figuerenc prenia el protagonisme i donava un gol fet a Marcos. Quedava molt partit, i tot i que els barcelonins disposaven de dues ocasions molt perilloses, Bruno ampliava la distància després d’una gran passada del porter Font. La superioritat local ja es feia evident en el joc i en el marcador, i més quan a manca de cinc minuts per la botzina Adri firmava el seu primer hat trick  de la temporada. Els visitants no van baixar els braços i van aprofitar moments de relaxament local per escurçar distàncies amb els gols d’Oriol i de Gerard, aquest darrer de doble penal. En els darrers minuts, la sort es va aliar amb la Fundació i concretament amb els gols de Lina i Bruno, que van sentenciar l’encontre i van donar una victòria més que justa al quadre blanc i blau. Després de quatre jornades, la Fundació es situa a mitja taula, havent guanyat els partits de casa però amb els deures pendents de puntuar fora. La propera setmana, desplaçament a Gavà, el diumenge a partir de dos quarts d’una del migdia.

FE Figueres FS: Jordi,Miguel, Víctor, Linares, Marcos, Adrià, Clapa i Bruno.
Apunts BCN  Futsla Plata Gràcia: Albert, Albert Josa, Miquel, Carlos, Gerard, Fernando, Rafael-Jordi, Oriol i Lago
Gols: 0-1,Gerard(17);1-1,Adri(18);2-1,Lina(19);2-2, Miquel(20);3-2,Adri(22);
4-2, Marcos(26); 5-2, Bruno(31);6-2,Adri(35);6-3,Oriol(36);6-4,Gerard(dp)(37);7-4,Linares(38);8-4,Bruno(40).
Àrbitres: Brugués i Pujol
Incidències: una seixantena de persones al Poliesportiu Municipal de Vilafant.