domingo, 23 de septiembre de 2012

Escalfant motors per la Lliga

La Fundació agafa moral de cara al derbi empordanès de lliga

El passat diumenge acabava la pretemporada per la secció de Futsal de la Fundació, i ho feia amb una victòria per la mínima davant el Riudellots B. La possessió i el control del partit va estar repartit a parts iguals. Al primer temps es va poder veure un Riudellots amb més ritme, més domini i arribada davant d’una Fundació que no s’acabava de trobar còmode en defensa i que no acabava de definir davant de porta. El conjunt visitant, se’l va veure molt segur damunt la pista i amb fonaments per la creació de joc en atac, i a manca de tres minuts pel descans s’avançava en el marcador gràcies al gol de Quiñones. No obstant, poc després era Bruno qui tornava l’empat al marcador. Al segon temps canvi de papers i de rols. Una Fundació millor posicionada damunt la pista i amb una bona tasca defensiva, que tot i no estar al nivell desitjat pels tècnics, aconseguia armar contracops que donaven molta feina al porter visitant Diego. El ritme del partit va pujar de graons i els blanc-i-blaus van saber estar a l’alçada i van prendre les claus que els atorgava el domini de l’encontre. Dani Haro, a l’inici i cap a les acaballes del segon acte anotava un doblet que posava per davant els homes de Martínez i Abulí. Quan ja semblava que estava tot dat i beneït, el visitant Pau tancava el marcador a manca només de setze segons per la botzina.
Un partit més per una Fundació que encara li queda un marge de millora molt gran i que està treballant dur per adaptar les cares noves, moltes provinents del futbol,  a la pista. A partir d’aquest dilluns, toca ja pensar en el primer partit de lliga, que ha deparat un derbi empordanès davant l’Esplais que serà molt digne de presenciar, el proper diumenge a les dotze al Pavelló de Castelló d’Empúries.

FE Figueres FS: Jordi, Miguel, Víctor, Adrià, Marcos, Haro, Clapa, Linares, Nelson i Bruno.

ACE RIUDELLOTS: Diego, Quiñones, Pau, Òscar, David, Xevi, Magí i Jonathan.  .

Àrbitres: Sr Canals

Gols: 0-1,Quiñones(17);1-1,Bruno(17);2-1,Dani Haro(23);3-1,Dani Haro(37);3-2,Pau(40).

Incidències: l’àrbitre va mostrar targeta groga al visitant Diego.