domingo, 2 de septiembre de 2012

Les noves cares

 Les noves incorporacions de la Fundació van debutar el passat dissabte amb el conjunt blanc i blau. Dani Haro, ha fet el canvi a la pista després de jugar molts anys al futbol, entre d'altres equips, amb el Peralada i el Figueres. El passat dissabte va mostrar tenir capacitats per adaptar-se al joc de pista.






  Jordi Linares, és una altra de les incorporacions d'aquest estiu. Com ha futbolista té un currículum extens; les seves primeres passes les va fer a la Penya Unionista, passant més tard a formar part del futbol base de la Fundació, amb qui arribà a jugar a regional preferent. Va jugar també amb diversos equips d'aquesta categoria com l'AE Roses, la Marca de l'Ham i l'Escala, fins que va acabar militant a les files del FC Vilamalla, a primera regional, durant els darrers sis anys. Ara comença la nova
aventura al futbol sala. Jugador tècnic amb un bon u contra u que també s'haurà d'adaptar a la pista.
Una altra incorporació de qualitat ha esta la de Jordi Claparols, "Clapa", que a diferència dels anteriors, coneix molt bé la disciplina del futbol sala. El figuerenc havia militat fa uns anys a les files del FS Empuriabrava arribant a jugar a Divisió Nacional B. Després d'uns anys sabàtics va decidir tornar a posar-se les botes per defensar els colors de la Fundació . Ahir va demostrar el perquè els tècnics s'han fixat en ell per emprendre la nova temporada a Divisió d'Honor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario