domingo, 9 de septiembre de 2012

Massa concessions


Massa regals d’una Fundació en construcció

Nova prova de preparació de la Fundació, que aquest passat dissabte es va enfrontar al Sant Julià de Ramis, un dels rivals del seu grup aquesta temporada. Els gironins, es van imposar amb contundència a una Fundació que potser va merèixer quelcom més que un gol. Els figuerencs es van fer amb la possessió durant els primers minuts i semblaven dominar l’encontre, però les errades defensives i en atac, pròpies d’un equip en rodatge van propiciar l’avantatge dels visitants. No obstant, les arribades a la porteria contrària es van sovintejar durant tot l’encontre i només el porter Lluís va evitar que es convertissin en gol. Les sensacions no van ser de desesperació, sinó tot el contrari, es veuen millores en l’equip tot i la consciècia que s’han d’adquirir encara molts automatismes. Els homes del Sant Julià van aprofitar les debilitats locals per sortir amb perill a la contra i fins i tot van arribar a perdonar ocasions molt clares de gol .  
Pel conjunt de Sant Julià van marcar Joel i Pitu, en dues ocasions, i l’internacional Dani, en quatre ocasions. Dani Haro va fer l’únic gol dels figuerencs.

SANT JULIÀ DE RAMIS FS: Lluís, Àngel, Marc, Abel, Jordi, Dani, Joel, Pitu i Oriol.

Àrbitres:  Canals

Gols: 0-1, Joel(8);0-2,Joel(19);0-3,Dani(20);0-4,Dani(20);1-4,Dani Haro(26);1-5,Dani(37);1-6,Pitu(37);1-7,Dani(39)1-8,Pitu(39);  

Incidències:  Municipal de Figueres. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario