domingo, 2 de septiembre de 2012

La Fundació s'estrena amb victòria

FE FIGUERES 7-OLÍMPIC ARGENTONA CFS 2

Còmode victòria de la Fundació

Una Fundació en ple rodatge va derrotar amb solvència a l’Olímpic Argentona en el seu debut de la pretemporada. Els figuerencs van portar la iniciativa del partit des del primer minut i es van acabar imposant per un ampli avantatge davant un Argentona, també en fase de preparació, que no va oposar molta resistència. Els locals presentaven moltes cares noves, en una plantilla que s’ha renovat considerablement respecte l’any passat i que per tant es troba en plena fase d’acoplament. Però el passat dissabte ja es van poder veure els primers detalls de qualitat dels homes nouvinguts com Clapa, Dani Haro, Linares i Nelson. Els figuerencs ja dominaven el marcador amb un clar avantatge al descans gràcies als gols de Clapa, Adrià i Dani Haro. La superioritat blanc i blava es va rubricar al segon temps amb les dianes de Nelson i Miguel i també novament de Dani Haro i Clapa. Els gols visitants van ser obra d’Àlex i David. Els tèncics figuerencs van aprofitar l’encontre per fer moltes rotacions perquè els seus jugadors anessin agafant ritme de partit. Les sensacions van ser molt positives però encara és aviat per pronosticar el sostre d’aquesta plantilla que afrontarà la nova temporada amb molta il·lusió i ambició.

FE Figueres FS: Jordi, Víctor, Adrià, Marcos, Miguel, Clapa, Dani Haro, Linares, Nelson.

OLÍMPIC ARGENTONA CFS: Pau, Juanjo, Àlex, Xevi, David, Dani, Xevi Palomar, Víctor, Edgar, Ramon i David.

Àrbitres:  Brugués

Gols: 1-0, Clapa(6);1-0,Adrià(9);3-0,Dani Haro(18);4-0,Nelson(23);4-1, Alex;5-1,Miguel(28);6-1,Clapa(30);6-2, David(33);7-2, Dani Haro(35);

Incidències: l’àrbitre va mostrar targetes grogues als visitants Dani i Pau.