domingo, 9 de septiembre de 2012

La Fundació s'imposa al sub-campió francès

Victòria còmoda davant el Nimes francès

Ni passades vint-i-quatre hores de la contundent derrota davant el Sant Julià,la Fundació es va imposar amb comoditat al FlashExpress de Nimes. El conjunt francès,subcampió de la lliga del seu país,va anar sempre darrere del marcador, tot i que ens els primers minuts va igualar el gol inicial del figuerenc Clapa. A partir d'aquí el conjunt blanc i blau va agafar l'iniciativa de l'encontre i minut a minut va anat eixamplant la renda de gols, tot i que ahir diumenge estava molt mermat d'efectius.
Tot i ser superiors,el conjunt local encara no està al nivell òptim de joc que esperen els tècnics. Si que cal apuntar que en aspectes defensius els jugadors figuerencs van rendir a un millor nivell que el dissabte i al final del temps reglamentari només van encaixar tres gols. L'equip encara ha d'assimilar molts automatismes en atac, sobretot en estàtic. Una prova més per un equip que aspira a molt de cares a aquesta nova temporada. Pels figuerencs destacar el hat trick de Linares i el doblet de Dani Haro, i un gran gol de Clapa. Pel conjunt francès, van anotar Santamaria, Nicolas i Adams.

FE Figueres FS: Fran,Dani Haro, Clapa, Víctor, Bruno, Linares, Roberto.
FLASHEXPRESS: Ferrier, Santamaria, Nicolas, Adams, Alan, Benemar, Max, Campillo, Tedeschi

Àrbitres: Canals

Gols:  1-0,Clapa(2);1-1,Santamaria(3);2-1,Linares(8)(p);3-1,Dani Haro(19);4-1,Linares(19);4-2,Nicolas(22);5-2,Linares(27);5-3,Adams(30);6-3,Dani Haro(37)

Incidències: Municipal de Figueres.